Menorca es un territorio que cuenta con una amplia diversidad de sectores y actividades productivas tradicionales, artesanas y singulares. Asimismo ha sido una isla que durante muchos años supo mantener un equilibrio perfecto entre la economía industrial, agraria y turística, hasta que este modelo se transformó hacia una nueva economía de servicios llena de nuevos retos. Hoy día Menorca mira hacia el horizonte de un mundo globalizado en una apuesta clara por la conservación, la proximidad y la autenticidad, que se han convertido en valores preciados que conforman nuestra isla como un lugar con una esencia y una manera de hacer únicos.
Un total de 4600 persones han passat pel recinte firal de Maó durant tot aquest cap de setmana.
Els premis a Millor Producte Arrels 2023 se’ls han emportat el formatge d’ovella de Torre Trencadeta, la crema de bolets de Menorca i el te matxa d’ullastre de Marc Moll-Tes de Marina.
L’edició presenta un programa que inclou una quarantena de productors locals, més de 10 demostracions de cuina, tastos guiats, música i activitats per a totes les edats.
Enguany la fira comptarà amb la participació d’una quarantena de productors locals, representants de la diversitat i la qualitat de la producció artesana de l’illa.
Cristina Pons Benavides ha sido escogida Joven Chef Menorquina 2023 en la final del concurso que se ha celebrado esta mañana en "Can Aguedet, Centro de Formación de Cáritas Menorca" y representará a la isla en la competición de regiones...
La sisena edició d’aquesta trobada amb el producte local i la gastronomia menorquina se celebrarà els propers 1 i 2 d’abril al recinte firal de Maó.
La fira de producte local i de cuina de Menorca, Arrels, torna el cap de setmana 1 i 2 d’abril al recinte firal de Maó
El reconegut cuiner Joan Roca ha clausurat Arrels amb una classe magistral sobre la sostenibilitat al seu restaurant ‘El Celler de Can Roca’
Els visitants han pogut comprar directament als productors, tastar les millors elaboracions amb producte local i assistir a les demostracions de cuina i tastos guiats.
El recinte firal de Maó obrirà les portes per acollir més de 45 expositors de producte local, demostracions de cuina en directe, tastos guiats i activitats per als més petits. El programa compta amb el prestigiós cuiner Joan Roca com a cap de cartell i amb...
11 restaurantes de la isla ofrecerán un menú elaborado con producto local del 28 de abril al 1 de mayo.
Joan Roca será la estrella de la edición que contará con una programación de cocina esencialmente Mediterrània.
La propuesta ‘Saffron Island Gin’, del productor Omar Zola (iSafrà) ha logrado el segundo premio absoluto en los ‘World Food Gift Challenge Awards 2022’ que organiza el IGCAT (Instituto Internacional de la Gastronomía, la Cultura, las Artes y el Turismo).
Las webs de Cómete Menorca y Sa Cooperativa del Camp han resultado premiadas con el galardón Top Websites for Foodies Travelers, un reconocimiento otorgado por el IGCAT (Instituto Internacional de la Gastronomía, la Cultura, las Artes y el Turismo) a los mejores portales webs...
El saló d’actes de l’Ajuntament de Maó ha estat l’escenari de la recepció institucional als representants de les regions de gastronomia que han viatjat a l’illa per participar, fins aquest dijous, a la trobada d’intercanvi de coneixements i bones...